För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hållbarhet som affärsidé - J.A Wedding Rentals

Publicerad 6 sep 2021
Företagarna Öresund har träffat Jenny Andersson, grundare av J.A Wedding Rentals för att prata hållbarhet inom evenemang och bröllop.
Jenny Andersson, grundaren av J.A Wedding Rentals
Idén till företaget började när Jenny arbetade som bröllopskoordinator och lade märkte till att många brudpar köpte saker som de sedan kastade och sålde vidare. Utbudet av produkter på marknaden för uthyrning var inte skräddarsytt så Jenny specialdesignar nu dekoration utifrån kundens önskemål.
Företagarna Öresund ställde frågan hur J.A Wedding Rentals arbetar med hållbar konsumtion och produktion:
- Jag köper från loppis av väldigt hög kvalitet och det tål att hyras ut många gånger. Gamla saker har många gånger oerhört fin kvalite och hållbarheten är fantastisk.
J.A Wedding Rentals gör medvetna val vid inköp, var produkten kommer ifrån och vilka material som används är viktigt och ett minimum krav på 5 års hållbarhet.

Vi ställde frågan vad Jennys motivation till ett medlemskap hos Företagarna är.
- Jag tror att det skulle vara bra att gå med i företagarna för att bredda mitt nätverk och att få tips, råd och inspiration om företagande.
 
Läs mer om J.A Wedding Rentals på företagets hemsida 
Fler nyheter från Företagarna