För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Lunchmöte i Bjuv med energirådgivare från kommunen

Publicerad 10 dec 2022
På Företagarna Bjuvs sista lunch för året var Ann-Kristine Nilsson inbjuden för att berätta mer om vad energirådgivare kan bidra med till företag i kommunen. Bjuvs nya kommundirektör, Christian Alexandersson, passade också på att presentera sig.

Den välbesökta lunchen började just med god mat i gott sällskap. Johan Rymark hälsade välkomna och lämnade ordet över till Anne-Kristine.

Ann-Kristin berättade om sin roll som energirådgivare och vad för hjälp och stöd ni företagare kan få av er energirådgivare i er kommun. Vi fick också mycket information kring vilka stöd som finns i Skåne att söka just nu. Se nedan för länkar och dokument att ladda ner.

annkristin.png

Ladda ner samlade dokument om stöden/Omställningslyftet här;

Energieffektivisera - Stöd Företag i Skåne

TGA tjänster inom Omställningslyftet - Skåne

Hon delade också med sig av nyttiga länkar för dig som funderar över du kan energieffektivisera din verksamhet.

Omställningslyftet: https://kfsk.se/energikontoretskane/projekt/aktuella-projekt/omstallningslyftet-kostnadsfritt-energistod-for-foretag/ och https://www.ri.se/sv/omstallningslyftet

Företagsakuten: https://utveckling.skane.se/tema/foretagsakuten/ 

Energimyndigheten: https://www.energimyndigheten.se/varje-kilowattimme-raknas/ och https://www.energimyndigheten.se/guide-for-energieffektiva-foretag/

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna