För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Lunchmöte i Bjuv med energirådgivare från kommunen

Publicerad 10 dec 2022
På Företagarna Bjuvs sista lunch för året var Ann-Kristine Nilsson inbjuden för att berätta mer om vad energirådgivare kan bidra med till företag i kommunen. Bjuvs nya kommundirektör, Christian Alexandersson, passade också på att presentera sig.

Den välbesökta lunchen började just med god mat i gott sällskap. Johan Rymark hälsade välkomna och lämnade ordet över till Anne-Kristine.

Ann-Kristin berättade om sin roll som energirådgivare och vad för hjälp och stöd ni företagare kan få av er energirådgivare i er kommun. Vi fick också mycket information kring vilka stöd som finns i Skåne att söka just nu. Se nedan för länkar och dokument att ladda ner.

annkristin.png

Ladda ner samlade dokument om stöden/Omställningslyftet här;

Energieffektivisera - Stöd Företag i Skåne

TGA tjänster inom Omställningslyftet - Skåne

Hon delade också med sig av nyttiga länkar för dig som funderar över du kan energieffektivisera din verksamhet.

Omställningslyftet: https://kfsk.se/energikontoretskane/projekt/aktuella-projekt/omstallningslyftet-kostnadsfritt-energistod-for-foretag/ och https://www.ri.se/sv/omstallningslyftet

Företagsakuten: https://utveckling.skane.se/tema/foretagsakuten/ 

Energimyndigheten: https://www.energimyndigheten.se/varje-kilowattimme-raknas/ och https://www.energimyndigheten.se/guide-for-energieffektiva-foretag/

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna