podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Föreningen växer och vårens aktiviteter

Publicerad 21 nov 2021
Föreningen växer liksom vårens aktiviteter som börjar ta form. Nu är det snart bara en månad kvar till jul och ett nytt år står för dörren. Föreningen växer stadigt och vi har haft nöjet att välkomna många nya medlemmar under året. Utan er medlemmar ingen förening, så ni är viktiga på många sätt. Som medlem har man också möjlighet att engagera sig i någon av våra arbetsgrupper.

Vi har valt att satsa på Ungt företagande och Hållbart företagande tillsammans med ett stort engagemang för medlemsvård och aktiviteter. Vill du engagera dig i någon av våra arbetsgrupper är du varmt välkommen att kontakta oss på oresund@foretagande.se eller genom att ringa någon av våra styrelsemedlemmar. Mer info och alla kontaktuppgifter finns här.

Vi utnämner också Årets Företagare och Årets Unga Företagare där nomineringen är öppen så det går fint att nominera redan nu. Kävlinge kommun är först ut och där stänger nomineringen den 30 november 2021 - nominera här.

Vi fortsätter också att utse Årets Hållbara Företagare. Förra året var det i Lomma kommun och för 2022 blir det Burlövs kommun som får chansen att nominera hållbara företagare. Här kan du ta del av förra årets nomineringar.

Under 2022 fortsätter vi med våra populära Businessluncher men lägger också till en Företagarfrukost i månaden. Varför inte börja dagen med frukost tillsammans med andra företagare? Se datum här på sidan, så att du kan sätta kryss i kalendern redan nu!

Företagssafarin återkommer och under våren besöker vi intressanta och spännande företag. Vill du att vi ska besöka ditt företag eller vill du tipsa om ett företag vi ska besöka, hör av dig till oss. Datum är inte klart än, här får vi se vad som passar för de företag som vi kommer att besöka.


Välkomna till ett nytt år med Företagarna Öresund!

Fler nyheter från Företagarna