För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Stort grattis till vår medlem New Seed!

Publicerad 7 dec 2021
Vi säger stort och välförtjänt grattis till vår medlem Magnus Lindgren och New Seed med hela sitt team som vunnit Hack for Sweden med Allemansappen. En riktigt spännande tävling och ett resultat som skapat svallvågor ända upp till Naturvårdsverket.

Juryns motivering:

Laget har visat en hög innovationslusta och utvecklat en spännande konceptlösning som kombinerar olika tekniska lösningar på ett användarvänligt sätt. De har också påvisat tydlig genomförbarhet i sin prototyp och framdriften sedan sista deltävlingen.

Appen tillgängliggör naturen på ett sätt som innebär att en stor mängd expertdata blir öppen och begriplig för fler, den tillgängliggör data, skapar engagemang och hjälper oss att samla in ny data.

Det generiska konceptet kan tillämpas inom andra områden och inte bara natur vilket innebär en stor utvecklingspotential.  Vi ser dock att tillgänglighetsaspekten kan utvecklas utifrån olika funktioner vilka kan göras ännu mer digitalt inkluderande.

Sikta på stjärnorna och nå marktäcket! Grattis Nivå 11 med tjänsten Allemansappen.

 Läs mer här om deras spännande projekt och deras nya uppdrag från naturvårdsverket kopplat till appen: https://newseed.se/nyheter/

 

Fler nyheter från Företagarna