För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Patrik Ekman från Kristinehamn invald i Företagarnas riksstyrelse

Publicerad 24 maj 2024
Patrik Ekman från Kristinehamn valdes in som ny ledamot i Företagarnas riksstyrelse på kongressen i Gävle 24 maj.
Patrik Ekman. Foto: Fotoraf Ristenstrand.

Patrik Ekman drivs av entreprenörskapet och älskar att utveckla både verksamheter och människor. Sin företagarresa inledde han redan som tonåring och berättar att han lärt sig mycket på vägen. I dag har hans koncern P.Ekman Invest 25 olika bolag med fokus på tre grenar, hotell och restaurang, event och fastigheter. Koncernen kännetecknas av värdeorden gött, glatt och värdskap på värmländskt vis.

− Jag är otroligt hedrad över att ha blivit vald till Företagarnas riksstyrelse. Med erfarenhet av företagande sedan jag var 17 år vet jag mycket väl vilka möjliga mot- och medgångar som drabbar företagare och vad lösningarna är. Nu har jag fått möjligheten att göra Sverige till en bättre plats för små och mellanstora företag, och jag ska göra det bästa av den chansen, säger Patrik Ekman.

Patrik Ekman är ordförande i Företagarna Kristinehamn och engagerad i Kristinehamns Näringslivsråd och Näringslivssamverkan och är intresserad av innebandy.

Fler nyheter från Företagarna