För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna lanserar ny podd om hållbarhet

Publicerad 7 feb 2024
Hur ska vi klara av den pågående klimatomställningen och samtidigt vara konkurrenskraftiga? Och hur ska företagare förehålla sig till alla nyheter och regler kopplade till hållbarhet?

Hållbarhet, miljö och klimat är ett ständigt aktuellt ämne som samtidigt kantas av nya lagar, regler och trender. Företagarna har under flera år producerat olika podd-format för att på ett enkelt och lättsamt sätt förmedla viktigt och aktuell kunskap.

För att hjälpa företagare och den hållbarhetsintresserade allmänheten att navigera rätt i denna djungel lanserar Företagarna nu en ny podcast; Albinssons Agenda, en podd om hållbarhet, med Jennie Albinsson, Företagarnas expert på miljö och klimat, som programledare.

- Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med mina inbjudna gäster ge ny kunskap och gå in på djupet på de mest relevanta frågorna som berör alla företagare just nu, säger Jennie Albinsson.

I det första avsnittet som publiceras onsdag den 7 februari är det fokus på EU-regler och rapporteringskrav. Gäster i avsnitt 1 är Sofia Bergkvist, hållarbansvarig på Grant Thornton och Företagarnas expert på regelförenkling, Erik Östman.

Under våren kommer en rad avsnitt med olika fokusomrdåen att publiceras.

Har du förslag på gäster eller innehåll? Mejla gärna redaktionen på podcast@foretagarna.se

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna