För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Amazonexperten: "Det digitala steget behöver inte vara svårt!"

Publicerad 11 feb 2022
De företagare som tog det digitala steget på grund av pandemin kommer ha en fördel gentemot andra, säger amazonexperten Anna Nordlander. Digitaliseringen och utvecklingen av e-handeln har under pandemin gått i raketfart.
Amazon-experten Anna Nordlander gästade Företagarpodden. Foto: Sarah Olofsson.

Anna Nordlander är gäst hos Günther Mårder i Företagarpodden #288. Under 40 minuter ger hon dig som företagare konkreta förslag på hur du kan förenkla processen när ditt företag ska växla upp din digitala verksamhet.  

-Våga! 

Anna menar att den som redan har ett verksamt företag ligger långt före de som startar en e-handel idag.  

-Du har med stor sannolikhet redan tänket inne med marginaler, kännedom om produkter och troligtvis även ett befintligt lager, säger Anna.  

Känns processen att starta upp en e-handel helt från grunden för stort? Då finns det många bra tredje-parts lösningar som gör processen lättare menar Anna som var en av de första inom Sverige att sälja via Amazon. Hon beskriver till exempel hur logistiklösningar förenklar stegen för att nå slutkunden.  

Anna ger oss fördelar och nackdelar med egen plattform och dessutom tips på hur du som företagare använder SEO (Sökmotoroptimering) och SEM (Sökmotormarknadsföring) på allra bästa sätt. Allt detta och en mängd andra värdefulla råd finner du i #företagarpodden 288. 

Lyssna på hela avsnittet här!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna