headphones newspaper video-player

Tidningen Företagaren prisad i designtävling

Företagarnas medlemstidning Tidningen Företagaren belönades med silver i Svenska Designpriset i kategorin personal- och medlemstidning. Årets vinnare presenterades i samband med en webbsänd gala under torsdagskvällen.
Publicerad 22 jan 2021

Svenska Designpriset är öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning, kommunikation och inom liknande kreativa områden. Vinnarna utses dels av en röstning öppen för allmänheten, dels av en jury.

– Företagaren har som ambition att lyfta fram svenska företagare och deras fantastiska insatser för att göra Sverige till ett ännu bättre land att verka, leva och bo i. Därför känns det särskilt roligt att vi nu får denna uppskattning, säger Företagarnas vd Günther Mårder.

Magasinet som är Sveriges största, riktat till företagare, tog hem guld i tävlingen både 2015 och 2016 och prisas nu igen. Sex nummer produceras varje år som skickas hem till samtliga medlemmar i organisationen Företagarna. Artiklar publiceras även kontinuerligt på företagarna.se

- Det här är ett kvitto på att allt hårt arbete som vi i redaktionen och alla fotografer lägger på den grafiska kompositionen, säger Art Director Jonas Hellström.

Innehållet i tidningen belyser utmaningar, möjligheter och trender som berör alla som driver företag i Sverige. Tidningen Företagaren produceras av Företagarna i samarbete med contentbyrån Spoon Publishing.

Vill du annonsera i tidningen? Läs mer här. 

Nästa nummer släpps den 11 februari.

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna

Kan elen ta slut?

Handlar höga elpriser och dålig elförsörjning om att det är brist på el? Företagarnas expert reder ut.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor