För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Guldstjärna till Företagarnas försäkringar

Publicerad 22 jan 2020
Företagarnas försäkringspaket GARANT GrundPlus utses till favorit bland försäkringar för företagare i en ny guide från Vismas ekonomiska expert.

Visma SCPS är Nordens ledande leverantör av programvara och tjänster för ekonomi och administration. Nyligen undersökte deras ekonomiska expert Jan-Erik W Persson inom ramen för Vismas tips och nyheter hur marknaden ser ut för företagares trygghetsförsäkringar. Glädjande nog föll Företagarnas försäkringspaket GARANT GrundPlus mycket väl ut i jämförelsen och koras till vinnare.

Företagarna erbjuder medlemmarna försäkringspaketet i samarbete med Länsförsäkringar.

­− GARANT GrundPlus är vårt mest populära försäkringspaket och det är jätteroligt att Visma liksom vi anser att det är en riktigt bra lösning. Paketet är en trygghet för både ägare och medarbetare eftersom det utöver ekonomisk trygghet även ger ett bra skydd i form av verktyg som förebygger psykisk ohälsa och snabb tillgång till specialistvård, säger Företagarnas affärsutvecklingschef Anna-Carin Enwall som ansvarar för de försäkringar medlemmar kan teckna.

Transparenta villkor

I artikeln ”Försäkringarna varje företagare borde ha” letade Vismas expert efter priser och villkor på ett trygghetspaket för en 45-årig företagare och tvåbarnspappa. Av artikeln framgår att informationen hos många försäkringsgivare ofta är bristfällig och att priser och villkor blivit allt svårare att jämföra. ”Det gör mig skeptisk till dessa försäkringsgivare, när de inte öppet vill redovisa vad det kostar att försäkra sig via dessa bolag och vilka villkor som ställs”, skriver Jan-Erik W Persson.

Det som gör att Företagarnas försäkringspaket GARANT GrundPlus sticker ut är enligt Visma en kombination av relativt lågt pris på de tre delarna – olycksfallsförsäkring, livförsäkring och sjukvårdsförsäkring – och låga hälsokrav för att få tillgång till en komplett sjukvårdsförsäkring.

− För att få teckna försäkringen krävs bara att du är medlem i Företagarna och är fullt arbetsför. Många andra aktörer kräver en omfattande hälsodeklaration för att få teckna sjukvårdsförsäkring, säger Anna-Carin Enwall.

En annan fördel som Visma beskriver som unik är att sjukvårdsförsäkringen får behållas så länge du lever och betalar premien.

Mer än GARANT GrundPlus

Med GARANT försäkringar kan du enkelt välja rätt försäkring. Vi erbjuder lösningar för dig som är företagare, för företaget, för företagarens familj, för företagarens kompanjon och för dig som är pensionerad företagare.  Läs mer om hela vårt utbud av försäkringar här. 

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna