För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Mårder om hållbarhetspolitiken: ”Ge klara förutsättningar”

Publicerad 21 mar 2019
I Företagarna senaste undersökning visade det sig att många företagare redan arbetar med hållbarhet, samtidigt som en stor andel förväntar sig ökade krav från politikens sida. I en kommentar till Dagens Industri understryker Företagarnas vd Günther Mårder vikten av långsiktiga spelregler och klara förutsättningar i hållbarhetspolitiken.
Företagarnas vd Günther Mårder understryker vikten av tydliga förutsättningar och långsiktiga spelregler för hållbarhetspolitiken i en kommentar till Dagens Industri i samband med lanseringar av en ny rapport om de mindre företagens hållbarhetsarbete.

- Det gäller att bjuda på förutsägbarhet så att företagen vet vad de har att förhålla sig till. Det är lättare att hantera en stor skatteförändring som man vet kommer, än en medelstor som kommer oförberedd. Vill man få företagare att investera, anställa och våga satsa måste man ge klara förutsättningar, säger Günther Mårder, vd Företagarna.

Läs hela artikeln i Dagens Industri (betallänk): Mårder varnar politikerna: ”måste ge klara förutsättningar”

Taggar
Fler nyheter från Företagarna