headphones newspaper video-player

Företagarnas recept för Almedalen

Företagarna finns på plats under Almedalsveckan 30 juni till 7 juli. Här kan du läsa om vad vi kommer att göra där - och varför vi bjuder på tårta.

Snart byter Visby skepnad från vacker sommarstad till Sveriges största offentliga rum pulserande av politiska debatter och tal, paneler och seminarier om samhällsfrågor. Vi på Företagarna finns på plats under Almedalsveckan för att hylla jobbskaparna, välfärdsbyggarna och samhällsbärarna – småföretagen som bidrar med den största tårtbiten i den gemensamma välfärdstårtan i 208 av landets 290 kommuner. Gotland är förresten den kommun och det län där högst andel av skatteintäkterna kommer från småföretagen och deras anställda (se rapporten Välfärdsskaparna 2019).

Seminarier och aktiviteter i Almedalen

Företagarnas politiska experter och företrädare kommer att delta i seminarier och paneler där företagarfrågor står i centrum. Det handlar om allt från behovet av minskad regelbörda och reformerad arbetsrätt till hållbarhet och entreprenörskap.

Söker du efter en vass och kunnig deltagare i en panel? På sidan Våra experter kan du ta en titt på vilka som kommer att vara på plats under Almedalsveckan.

Vill du lyssna på vad vi har att säga? På programsidan har vi listat seminarier och aktiviteter som Företagarna medarrangerar eller deltar i under Almedalsveckan. Titta in på den ibland, eftersom det kan tillkomma aktiviteter.

Sist men inte minst  passar vi också på att fira småföretagaren ordentligt med ett hejdundrande tårtkalas i Almedalen. Läs mer och anmäl dig till tårtkalaset

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD