För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets företagare i Sverige – på fredag avgörs allt

Publicerad 16 okt 2018
På fredag är väntan över. Då koras Årets företagare i Sverige. Det är den största och mest prestigefyllda utmärkelse man kan få som företagare.

Finalisterna som samlas i Stockholms stadshus på galan Årets Företagare i Sverige på fredag är alla vinnare. De har redan korats till Årets Företagare i sin kommun och i sin region. Många av dem är välkända profiler på hemmaplan. Nu kommer en att dem att koras till Årets företagare i hela Sverige.

– För många som har vunnit den lokala uttagningen så är det här ett av de största tillfällena i deras företagarkarriär eftersom företagare sällan får den uppmärksamhet eller uppskattning som de förtjänar. För de jobb de har skapat, för de skattekronor som genererats från företaget. Det här är Företagarnas sätt att lyfta dessa hjältar och ge dem ytterligare energi att skapa tillväxt och nya jobb, säger Företagarnas vd Günther Mårder.

Ett par hållpunkter under galakvällen

18.15 Dörrarna öppnas till Stockholms Stadshus

19.00 Gästerna sätter sig till bords

19.15 Finalisterna tågar ned för trapporna i Blå hallen och sätter sig till bords

20.15 Prisutdelning stipendiet #GeTillbaka

21.25 Prisutdelning Årets Unga Företagare

22.25 Prisutdelning Årets Företagare i Sverige

Se hela programmet

Lär känna alla finalister

Läs mer om alla regionala vinnare av Årets Företagare som slåss om att bli Årets Företagare i Sverige 2018. Heja fram din favorit i sociala medier under hashtagg #ÅretsFöretagare

– Många av de företagare som nu kommer att prisas har inte alltid haft det så lätt, solen har inte alltid lyst på de företagare som samlas i finalfältet. Nästan alla de företagare som lyckats sitter även på berättelser om oövervinnerliga motgångar. Men det här är personer som har vågat, stått ut och orkat i såväl låg- som högkonjunktur och som över tid har lyckats prestera fantastiska resultat, säger Günther Mårder.

På fredag hyllar vi jobbskaparna, välfärdsbyggarna och samhällsbärarna.

Fler nyheter från Företagarna