För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hanna Jonasson ny regionchef i Värmland

Publicerad 11 nov 2018
Hanna Jonasson är mest bekant i sin roll som regionchef för Företagarna i Örebro län. Nu tar hon sig även an Värmland.
Hanna Jonasson.

Hanna Jonasson kommer att som regionchef leda det dagliga arbetet i både Värmlands och Örebro län. Arbetet handlar om att driva lokal, regional och nationell företagarpolitik och opinionsbilda i angelägna företagarfrågor.

Hanna Jonasson är en eldsjäl och det hon utfört i Företagarna Örebro län är imponerande! Vi ser mycket fram emot att Hanna kommer till Värmland och att vi får ta del av hennes arbete säger Rickard Lindqvist, ordförande Företagarna Sunne.

Hanna Jonasson har tidigare arbetat för Örebro Hockey och inom den offentliga sektorn i roller som ekonom, verksamhetscontroller, teamledare och chef.

– Närmare 99 procent av företagen i Värmland är småföretag. Dessa företag och deras anställda bidrar med i snitt 28 procent av de kommunala skatteintäkterna i länet. De skapar också fyra av fem nya jobb. De små företagen har en stor betydelse för Värmland och en viktig del av mitt uppdrag blir att lyfta fram och visa det! säger hon.

Till sin hjälp kommer Hanna Jonasson att ha en projektledare som ska arbeta med att ge information och stöd till Företagarnas lokala föreningar i både Örebro län och Värmland samt service till Företagarnas medlemmar.

– Det ska bli väldigt spännande att arbeta tillsammans med företagare, politiker, tjänstepersoner och andra aktörer i Värmland för att stärka företagsklimatet. Jag tror att en bra dialog och förståelse för varandra leder till gemensam framgång. Att fler företagare ska kunna bli framgångsrika i sitt företagande, det vinner hela samhället på, säger Hanna Jonasson.

Fler nyheter från Företagarna