För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Bor det en matentreprenör i dig? Var med och tävla!

Publicerad 17 apr 2017
Sverige räknas som ett av världens mest innovativa länder och antalet nyregistrerade företag ökar för varje år. Trots detta är det få innovativa idéer som omvandlas till business. De senaste tio åren har antalet registrerade patent minskat. Nu ger sig Företagarna och Stordalenägda Quality Hotel ut på jakt för att hitta innovatörerna inom matbranschen och hjälpa dem förverkliga sina ambitioner.

Ambitionen är att få se antalet patent öka och antalet innovativa lösningar inom inom mat, hälsa och hållbarhet slå igenom på bred front.

Pågår till 10 maj

Tävlingen "Local EAT Award" pågår från den 5 april till den 10 maj.

Det koras en nationell vinnare i Sverige och en i Norge och en av dessa kommer inför världens främsta inom mat, hälsa och hållbarhet på EAT Stockholm Food Forum utses till huvudvinnare.

Vinnaren av Local Eat Award får 100 000 kronor, ett mentormöte under året med Petter A. Stordalen och delta på EAT Stockholm Food Forum 12-13 juni.

Local Eat Award

Vill du delta? Mer information om tävlingen, kriterierna, priset och anmälan hittar du på www.eatforum.org.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna