podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Uppstart och nystart för Företagarna Young Östergötland

Publicerad 1 dec 2021
Företagarna Young är Sveriges största nätverk för unga företagare. Syftet med nätverket är att sprida inspiration, energi och kunskap och under tisdagen gick startskottet för Företagarna Young Östergötland i Linköping.
Frida Gustafsson, ambassadör Företagarna Young Östergötland

På plats hos Steve´s restaurang på Ågatan Linköping fanns ett 20-tal unga företagare och Företagarna Youngs nya ambassadör Frida Gustafsson som till vardags bland annat driver företaget FBMG konsult AB.

Arrangör för eventet var ansvarig för Företagarna Young Linköping Nihal Mohamad och ordförande Företagarna Linköping Anders Björck

-Jag ser fram emot att starta i gång ett aktivt nätverk för unga entreprenörer! Det är otroligt viktigt att få träffa andra unga företagare som lever ett liknade liv som en själv. Att leva som företagare är speciellt och det är en styrka att träffa andra som har liknande utmaningar.

Återkommande event 

Fridas målsättning är att arrangera återkommande event och att samverka med andra aktörer för att utöka nätverket ytterligare.

-Om vi kan använda den här arenan för nätverk där vi som unga företagare kan dela med oss av våra erfarenheter och utmaningar tillsammans, så bygger vi en styrka och en gemenskap som jag tror är ovärderlig.

En av gästerna under lunchen var May Mohmoud som är utbildad arkitekt och driver bolaget Mayam Arkitektur. Mayam som är 29år kom till Sverige från Egypten för sju år sedan och startade upp sitt företag 2017.

-Jag tycker det känns fantastiskt bra att få träffa andra unga företagare, nya kontakter och kanske nya affärer. Det känns verkligen som att det behövs ett nätverk som är inkluderande, lärorikt och inriktat mot oss yngre företagare.

Företagarna Young ingår i ditt medlemskap hos Företagarna för dig som är under 35år.

Vill du veta mer om Företagarna Young Östergötland och  Linköping? Kontakta vår ambassadör Frida eller kontaktperson Linköping Nihal eller klicka här för att läsa mer och bli medlem i Företagarna direkt. 

Frida Gustafsson

Telefon: 070-209 22 45

E-post: frida@fbmg.se

Eller Företagarna Young Linköping

Nihal Mohamad

Ledamot Företagarna Linköping

Telefon: 072-3289199
 

E-postnihalahamad@hotmail.com

Nihal M.jpg 

 

foretagarna_young_logo.png

Fler nyheter från Företagarna