För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Månadsbrev från Företagarna i Linköping och Norrköping

Publicerad 27 sep 2018
Efter en otroligt varm och solig sommar känns det skönt att hösten är här och vi alla är igång i våra verksamheter. Vill tro att din sommar gav tillfälle för vila, reflektion och kanske nya idéer till ditt företagande.

Företagarna i Linköping och Norrköpings styrelser startade upp hösten med ettgemensamt möte som ett avstamp för framtida samarbete. För dig som företagare ges större möjligheter att vidga ditt nätverk i regionen och därmed fler affärer. Tillsammans blir vi över 1.000 medlemmar och en stark röst att räkna med.

Som du kanske märkt har du redan fått inbjudan till både Linköping och Norrköpings medlemsmöten och detta kommer vi att fortsätta med. Hösten är fullspäckad av intressanta program på våra respektive föreningars medlemsmöten. Passa på och åk till grannstaden och träffa nya företagarvänner!

Vi gillar samverkan och har tillsammans med Östsvenska Handelskammaren, Mjärdevi och Norrköpings Science park och LEAD planerat ett, intressant och givande, lunchevent den 12 oktober i Creactive i Mjärdevi. Program är på gång och kommer att handla styrelsearbetets betydelse för företagen. Save the date och håll utkik efter inbjudan som kommer under vecka 37.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Astrid Brissman,                          Jesper Low,     

ordf Företagarna Linköping    ordf Företagarna Norrköping

Fler nyheter från Företagarna