headphones newspaper video-player

Välkommen till Företagarna i Norrköping!

Vi skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag.

Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag. Vi påverkar politiker, kommunen och beslutsfattare, genom att vi lyfter frågor som är viktiga för dig som företagare.
I Norrköping utser vi årets företagare, vi delar ut gesäll- och mästarbrev till duktiga hantverkare. Vi förvaltar även ett antal stiftelser där du kan söka om stipendier. Bl.a. Edward Blombergs donationsfond som varje år hjälper företagare att kunna utveckla sig.

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och vi representerar 70 000 företagare i landet. Våra medlemmar är företagare som äger sina egna företag eller som stöttar vårt arbete. Vi har avtal med flera organisationer som ger dig som medlem möjligheter till fina rabatter.

I Norrköping ordnar vi träffar och event regelbundet för våra medlemmar där vi ger chansen att nätverka med andra företagare, lyssna på intressanta föreläsningar, utveckla sig med hjälp av utbildning, eller bara en avslappnad afterwork tillsammans. Fråga oss gärna om vad som händer i Norrköping eller få en inbjudan till nästa event. Klicka på kontakt här till höger.

Bli medlem idag du också!

Välkommen till oss

Jesper Low
Ordförande, Företagarna Norrköping

Nyheter om företagande i Norrköping

103 unga idéer 2019: Möt årets omslagsprofiler

För fjärde året i rad utser tidningen Företagaren Sveriges 103 bästa idéer från företagare under 30 år. På omslaget syns Assiye Süer, Joceline Lu, Amin Mazraeh, Jens Karlsson, Cim Bergdahl och Tshepiso Lehutjo. Möt de här!

103 unga idéer 2019 - hela listan från norr till söder

Tvål i tablettform, plåster som förhindrar infektioner och portabla sångstudios för världsstjärnor. Veganska pålägg, smarta svetsmetoder och Sveriges svar på Marie Kondo. Här är 103 nytänkande företag från hela Sverige, som drivs av spännande unga entreprenörer.

28 feb 2019 | Östergötland | Nyhet

Kompetensklapp Februari

Hej företagare! Som ni vet alla vet är kompetensbristenen utbredd och en av nutidens största utmaningar för tillväxt i Svenska företag och för Sverige i stort.

25 jan 2019 | Östergötland | Nyhet

Kompetensklapp Januari

Hej företagare! Som ni alla vet är kompetensbristenen utbredd och en av nutidens största utmaningar för tillväxt i Svenska företag och för Sverige i stort.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD