podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Nora om vinstchocken: "Överraskad"

Publicerad 28 jun 2021
Leif Carlsson fick en lunchinbjudan av Bergslagens Sparbank på Nora stadshotell. Då överraskades han med blomster och diplom av Företagarna Nora.
Foto: Företagarna Nora

Det var under torsdagen som Årets Företagare i Nora korades. Vinnaren Leif Carlsson som driver Frabe Industri AB prisades med en check på 10.000 kr av Berry Andersson, Bergslagens Sparbank och Ros-Marie Lundqvist, Företagarnas ordförande som läste motiveringen.

- Jag har nog aldrig blivit så här överraskad. Vad roligt, säger Leif Carlsson i en intervju med NA.se.

Ros-Marie läste motiveringen högt för den chockade vinnaren:

Årets företagare är en ambassadör för Noras företagare, ett föredöme när det gäller entreprenörskap och en förebild när det gäller att skapa möjligheter för både ungdomar och nya medborgare att utvecklas inom den tekniska branschen.

Utdelningen av Årets företagare-pris skedde i en begränsad samling av människor på grund av pandemin.

- Vi brukar annars dela ut priset i samband med en stor fest men det går inte just nu. Det får vi återkomma till, sade RosMarie

För sex år sedan köpte Leif Frabe industri i dag jobbar 25 personer i verksamheten med Leif inräknad. Frabe Industri AB är en leverantör som jobbar med laserskärning, plåtarbeten, finmekanik, svets och smide. Industrin har funnits sedan början på 70 talet

Fler nyheter från Företagarna