För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Han korades till Årets Företagare i Nora 2021

Publicerad 24 jun 2021
Årets Företagare i Nora 2021 är utsedd och prisutdelning skedde idag, under coronavänliga former, på Nora Stadshotell. Vinnaren i år blev Leif Carlsson på Frabe Industri AB.
Foto: Företagarna Nora
Det var under torsdagen som Årets Företagare i Nora korades. Vinnaren Leif Carlsson som driver Frabe Industri AB prisades med en check på 10.000 kr av Berry Andersson, Bergslagens Sparbank och Ros-Marie Lundqvist, Företagarnas ordförande som läste motiveringen.
 
”Med ett genuint engagemang i sin verksamhet, i sin bransch och i Noras näringsliv har Årets Företagare bidragit med både utveckling av sin verksamhet och skapat bättre förutsättningar att driva företag i Nora.
Årets Företagare har också genom sitt stora intresse i samhällsutveckling arbetat för att öka samverkan mellan skola och arbetsliv för att säkra kompetensen för Noras små och medelstora industriföretag.
Med ett nära samarbete med kunder och branschkollegor samt en flexibel organisation med produkter av hög kvalitet och hög leveranssäkerhet har verksamheten haft en lång och stabil tillväxt.
Årets Företagare är en ambassadör för Noras företagare, ett föredöme när det gäller entreprenörskap och en förebild när det gäller att skapa möjligheter för både ungdomar och nya medborgare att utvecklas inom den tekniska branschen.”
 

Startade på 70-talet

Frabe Industri AB är en leverantör som jobbar med laserskärning, plåtarbeten, finmekanik, svets och smide. Industrin har funnits sedan början på 70 talet och i nuvarande ägarkonstellation sedan april 2015. I dag är de 20 anställda som jobbar på framgångsföretaget. 
Fler nyheter från Företagarna