För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Med fokus på närvaro tar Malin sig an sin nya roll

Publicerad 28 mar 2024
Den 11 mars hälsade vi en ny projektledare välkommen till regionkontoret hos Företagarna Norrbotten och Företagarna Västerbotten. Säg hej till Malin!

Hallå där Malin Isaksson Lidén...

...och välkommen till Företagarna Norrbotten och Företagarna Västerbotten. Vad fick dig att söka till tjänsten som projektledare/regionsamordnare hos oss?

- Jag såg denna tjänst som en möjlighet för mig att vara med i Företagarnas viktiga arbete gällande att skapa bättre förutsättningar för Sveriges företagare och särskilt de företagare vi har i Norrbotten och Västerbotten. I och med de samhällsomvandlingar som sker här blir det än viktigare med ett bra företagsklimat och möjligheten att vara med och påverka det ville jag inte gå miste om!

Du har nu hunnit jobba 2,5 vecka och har redan hunnit besöka såväl förtroendevalda som medlemmar – vad är ditt första intryck?

- Jag är väldigt imponerad av hur drivna de förtroendevalda och medlemmarna är i våra föreningar. Dessa besök har gett mig en otroligt bra start hos Företagarna!

Vad ser du mest framemot i din nya tjänst hos Företagarna?

- Jag ser fram emot att vara en aktiv och närvarande projektledare/regionsamordnare så att de förtroendevalda får den stöttning de behöver för att kunna bedriva arbetet i sina föreningar så smidigt som möjligt.

Avslutningsvis – hur ska du spendera påskhelgen?

- Påskhelgen kommer spenderas hemma med familjen i Piteå och i Norsjö. Jag håller tummarna att det blir bra väder om än väderprognosen inte visar sol ännu. Sen blir det säkert en tur med längdskidorna och med skotern, det känns nästintill obligatoriskt under påsken!

Tack Malin och återigen varmt välkommen till oss!

Fler nyheter från Företagarna