För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Shopping +

Publicerad 15 apr 2024
Vårt shoppingevent med extra plus! Efter önskemål inom handeln har en arbetsgrupp av handlare tillsammans tagit fram ett koncept för att utöka handelsaktiviteterna i Piteå. Resultatet? Ett eget shoppingevent som ger lite extra krydda åt den vanliga shoppingupplevelsen!

Vårt syfte är:
Att sprida glädje och aktivitet i våra lokala butiker. Vi vill locka fler människor till Piteå och visa upp det fantastiska utbudet som finns här.

Välkommen till ett shoppingevent i Piteå, där vi ger våra kunder en upplevelse med det lilla extra.

Information om eventet
Datum: 5 oktober
Program:

  • 11:00: Starta dagen på ett av stadens mysiga caféer med en frukost och en välkomstpresentation av våra värdar. Varje kund får en tygpåse med kuponger och möjliga överraskningar, som de kan behålla som en gåva.

  • 12:00: Värdarna skickar kunderna till deltagande butiker för shopping. Varje stopp inkluderar en mini-föreläsning eller produktintroduktion, något gott att smaka på, följt av shoppingtid och användning av kuponger.

  • 15:00: Kunderna avslutar dagen på en av våra lokala restauranger. Njuter av ett glas bubbel och snacks medan våra värdar avslutar dagen med ett lotteri för alla deltagare. För de som önskar avsluta med en AW finns möjlighet att förboka det.

Här kan ni läsa mer anmäler ni er till eventet >> Anmäl er senast 30 maj.

Frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta
Cecilia Lindström, Handelsutvecklare, Företagarna Piteå
cecilia.lindstrom@foretagarna.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna