För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Julshoppingshelg

Publicerad 20 sep 2023
Dags för årets sista härliga julstund med handeln. En helg att införskaffa julklappar, ta en julfika, träffas längst butikernas skylfönster och njuta av vårt Piteå. Nu är det dags för oss inom handeln att anordna en julshoppingshelg för våra kunder och besökare i Piteå.

Efter önskemål från er inom handeln har vi tagit fram en julshoppingshelg för att fokusera på julen inom projektet handelsutveckling. Helgen den 15 - 17 december arrangerar vi tillsammans årets sista shoppinghelg.

Under helgen kommer vi…

  • Marknadsföring – Skapar ett event som vi sprider i våra olika kanaler och annonserar under.
  • Öppettider – Lyfta handelns olika öppettider och tillgänglighet.
  • Give Away– Vi delar ut läppbalsam att ge till sina kunder som en liten julgåva. De verksamheter som anmäler sig får 15 stycken per verksamhet. Först till kvarn, vi kan max ta in 20 företag.
  • Godis – Bjud kunder på en godis i kassan, Shoppa i Piteås egna godis.
  • Skyltställ – Vi delar ut ett gratis skyltställ att ställa i kassan för att visa kommande event. När skylten inte används till våra gemensamma event kan ni som företag själva använda den för era egna event.

Vad kan ni göra?
(Utan kostnad)

  • Marknadsföring – Evenemang skapas, där vi belyser helgen och lyfter er som deltar via sociala kanaler. Anmäl till oss vad ni gör på temat.
  • Få saker – Vi delar ut saker gratis till er som önskar, anmäl er till vad nedan.
  • Anmäla er till skylfönstertävlingen - Var med i årets tävling inom olika kategorier. Få chansen att vinna ett diplom och den stora äran inom er kategori. För mer info och anmälan se nedan.Tips! Tänk på att pynta och dra fram allt med tillbaka till verkligheten och rutiner dessa dagar. Kanske rent av spela "musik inom temat" i verksamheterna för besökare. 

Önskar ni vara med? Anmäl er här senast 7 dec.

Frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta:

Cecilia Lindström, Handelsutvecklare, Företagarna Piteå
cecilia.lindstrom@foretagarna.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna