För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Kärlekshelg 10 - 14 februari 2023

Publicerad 25 jan 2023
Äntligen, nu ska vi sprida kärlek i Piteå. Ett shoppingevent för företag inom handeln eller med koppling till handeln. Fredag den 10 feb till tisdag den 14 feb är det kärlekshelg i Piteå.

Vi vill visa Piteåborna vad vi tillsammans kan åstadkomma en helg i Piteå. Vad vikten av att både stötta våra olika företag och föreningar som finns i Piteå, och vad vi gör för vår stad. Vikten av att handla lokalt, arbetstillfällen, vårt ansvar för vår kommun och Piteås invånares viktiga stöd för att vi ska få en levande stad. För att kunna vara en levande stad behöver vi alla hjälpas åt och samarbeta. 

Under helgen den 10 – 14 feb har ni som företag möjlighet att vara delaktig i våra olika aktiviteter nedan.

Aktiviteter som du kan vara delaktig i:

 • Kärlekstema i er verksamhetVi kommer att lyfta en gemensam marknadsföringssida inför kärlekshelgen. Där vi berättar vad olika företag erbjuder. Vad gör ni hos er? (Utan kostnad)
  • Allt från gåvor, kärleksmenyer, belysning av något som ligger varmt hos er, röda produkter, bilder på er där ni sprider kärlek till alla. Vad som helst på ämnet.
 • Tävling – Vi kommer att anordna en tävling för besökare där de kan vinna Piteå Presentkort. Hos de företag som önskar delta kommer vi att dela ut en affisch att sätta upp i verksamheten. På affischen finns en QR-kod som besökare scanar för att delta i tävlingen. Vi kommer också marknadsföra de företagen som deltar i tävlingen. Möjlighet finns också att själv ge en kärleksgåva till tävlingen som vi kan tävla ut. De företagen som skänker en gåva kommer vi att marknadsföra ytterligare.
 • Rosetter – Önskar du pynta din verksamhet med en rosett? Boka en via QR-koden nedan så delar vi ut en till dig. (Utan kostnad)

Vad vi förgyller mer med under kärlekshelgen:

 • Rosetter/pynt - Under veckan kommer vi att sätta upp rosetter för att förgylla kärlekshelgen. (Har du en plats du tycker vi ska förgylla, skriv tipset i underlaget som du hittar via QR-koden.)
 • Kärlekshälsningar – Tillsammans med en förening (mest troligt Kvinnojouren) kommer vi att arrangera en kärleksplats på Byxtorget under lördagen den 10 feb. Där besökare kan skriva kärlekshälsningar och knyta fast dessa på en ställning. Föreningen som deltar kommer också kunna få möjlighet att samla in pengar eller något annat som önskas.
 • Marknadsföring – Evenemang skapas, där vi belyser helgen och lyfter er som deltar via sociala kanaler.
  • Vi rekommenderar alltid att ni själva delar och även skapar annonser.
 • Blommor – Under tisdag den 14 feb kommer Företagarna Piteå tillsammans med Piteå Kommunen dela ut Fairtrade rosor till besökare, för att sprida lite kärlek på Alla Hjärtans dag.

Önskar ni vara med på de olika aktiviteterna? Scana QR-koden och fyll i vad du kan delta på.

Frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta
Cecilia Lindström, Handelsutvecklare, Företagarna Piteå
cecilia.lindstrom@foretagarna.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna