För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

After winterhelg 31 mars - 2 april 2023

Publicerad 23 feb 2023
Nu börjar det vara dags att plocka fram våren och sakta vinka av vintern. Ett shoppingevent för företag inom handeln eller med koppling till handeln. Fredag den 31 mars till söndag den 2 april är det After Winterhelg i Piteå.

Vi vill visa Piteåborna vad vi tillsammans kan åstadkomma en helg i Piteå. Vad vikten av att både stötta våra olika företag och föreningar som finns i Piteå, och vad vi gör för vår stad. Vikten av att handla lokalt, arbetstillfällen, vårt ansvar för vår kommun och Piteås invånares viktiga stöd för att vi ska få en levande stad. För att kunna vara en levande stad behöver vi alla hjälpas åt och samarbeta. 

Under helgen den 31 mars – 2 april har ni som företag möjlighet att vara delaktig i våra olika aktiviteter nedan.

Aktiviteter som du kan vara delaktig i:

  • After wintertema i er verksamhet – Vi kommer att lyfta en gemensam marknadsföringssida inför winterhelgen. Där vi berättar vad olika företag erbjuder. Vad gör ni hos er? (Utan kostnad)
  • Tävling/skattjakt – Vi kommer att anordna en skattjakt för besökare där de kan vinna Piteå Presentkort och andra priser. Skattjakten kommer att pågå från i början av mars till och med april ut. Hos de företag som önskar delta kommer vi att dela ut en affisch att sätta upp i verksamheten. På affischen finns en QR-kod som besökare scanar för att delta i tävlingen. Sen kommer vi att sätta upp olika QR-koder på hemliga ställen för själva jakten. Vi kommer också marknadsföra de företagen som deltar i skattjakten. Möjlighet finns också att själv ge en gåva till tävlingen som vi kan tävla ut. De företagen som skänker en gåva kommer vi att marknadsföra ytterligare.
  • Gult tema – Önskar du pynta din verksamhet med gula ballonger? Boka via länken nedan så delar vi ut till dig. (Utan kostnad)
  • After shopping – Är du en restaurang eller ett café och vill hitta på något med temat after shopping? Vi kommer skapa en egen puck under temat after winter som belyser er som önskar synas med after shopping. (Utan kostnad)

Här anmäler ni er till eventet >>

Vad vi förgyller mer med under after winterhelgen:

  • Gult tema - Under veckan kommer vi att sätta upp gula ting för att förgylla helgen. (Har du en plats du tycker vi ska förgylla, skriv tipset i underlaget som du hittar via länken.)
  • Aktivteter  – Vi tittar nu tillsammans med olika samarbetspartners på aktiviteter för att förgylla ytterligare och kommer att uppdatera i verktyget Slack vad som exakt landas.
  • Marknadsföring – Evenemang skapas, där vi belyser helgen och lyfter er som deltar via sociala kanaler.
    • Vi rekommenderar alltid att ni själva delar och även skapar annonser.

Önskar ni vara med under helgen? Anmäl er här!

Frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta
Cecilia Lindström, Handelsutvecklare, Företagarna Piteå
cecilia.lindstrom@foretagarna.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna