För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Städdagar & fixarhelg 15 – 21 maj

Publicerad 17 apr 2023
Vintern tar slut och då kommer ting fram som behövs snyggas till. Vi har därför tillsammans beslutat att vi ska ha städat och snyggat till hos oss till den 15 - 16 maj för företag/organisationer/kommunen och sen 17 - 21 maj lyfter vi fixarhelg för privatpersoner.

Städdagar 15 - 16 maj

Nu ska det lagas, sopas, plockas skräp och klottersaneras i stadskärnan. Städdagar är ett initiativ från Piteå kommun och Företagarna i Piteå tillsammans med handelsföretagen. Städa görs ju hela tiden men ofta när staden sover. Vi vill synliggöra det jobb som görs och samla gemensamma krafter för att skapa en attraktiv stad. Snön är nu borta och inför sommarsäsongen. Vi tänker att vi med gemensamma krafter kan laga och städa på ett trevligt sätt, både ung som gammal. Ren kärlek till oss alla.

Fixarhelg 17 - 21 maj

Nu är det dags att rusta upp hemma, i stugan, på tomten och i områden. Vi snyggar till i Piteå! Vad behöver du för att fixa hemma i helgen? Våra handelsföretag och företag med koppling till handeln har fina fixarerbjudanden för att du ska kunna förgylla ditt hem, din stuga, din trädgård eller något annat som du vill fixa inför sommaren. 

Vad ska ni göra som företag?

Vi samlar nu alla era initiativ under en gemensam flagg för att marknadsföra och berätta vad vi gör och vad som finns. Berätta mer via länken nedan vad ni gör och kan erbjuda.

  • Städdagar 15 – 16 maj – Vad gör ni på temat?
  • Fixarhelg 17 – 21 maj – Vad kan ni erbjuda på temat i er verksamhet?
  • Tävling – Vi kommer anordna en fixartävling för privatpersoner. Vill ni vara med och sponsra med ett pris?

Klicka och anmäl vad ni hittar på här >>

Frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta:
Cecilia Lindström
Handelsutvecklare, Företagarna Piteå

cecilia.lindstrom@foretagarna.se

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna