podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vårens färger - Den lokala handelns helg 28 - 29 april

Publicerad 4 apr 2023
Vi sprudlar vidare med vårens aktiviteter för handeln. Dags för ett shoppingevent där temat är "Vårens färger - Den lokala handelns helg". En helg vi fokuserar på färg och form, lokalt handlande och betydelsen av handeln för vår stad.

Under helgen den 28 – 29 april har ni som företag möjlighet att vara delaktig i våra olika aktiviteter nedan.
Aktiviteter som du kan vara delaktig i:

 

  • "Vårens färger - den lokala handelns helg" – Vi kommer att lyfta en gemensam marknadsföringssida inför helgen. Där vi berättar vad olika företag erbjuder. Ex. kuponger, erbjudanden, tävlingar, aktiviteter eller dylikt. Vad gör ni hos er? (Utan kostnad)
  • Själva färgerna - Vi söker företag som vill att vi lyfter någon av era produkter/tjänster eller annat med utgångspungt på vårens färger. Har ni något inom detta? In och anmäl vad. (Utan kostnad)
    Vårens färger (vad vi söker) -- Rosenrött, Silverskimmer, Lavendel och syren, Pastelldrömmar, Koboltblå, Syrlig lime, Bröllopsvitt, Solskensgul, Barbie och babyrosa, Goldengirl.
  • Goodiebags - Under fredagen, den 28 april, kommer vi att dela ut goodiebags till olika kunder spontant som handlar i butiker runt om i Piteå. Syftet är att tacka kunderna för att de handlar lokalt denna helg och samtidigt sprida lite budskap om vikten av att handla lokalt. Vi kommer att ta fram information som ligger i påsarna om den lokala handelns betydelse tillsammans med gåvor från er. Har ni möjlighet att fylla påsarna med något? In och anmäl vad samt antal.
  • Vårens färger del två – Önskar du pynta din verksamhet med ballonger i vårens färger? Boka via länken nedan så delar vi ut till dig. (Utan kostnad)

Här anmäler ni er till eventet >>

Vad vi förgyller mer med under helgen:

  • Goodiebags - Vi kommer att dela ut goodiebagsen och sprida budskapet om vikten att handla lokalt.
  • Musik – Under lördagen bjuds vi på musik på Byxtorget.
  • Marknadsföring – Evenemang skapas, där vi belyser helgen och lyfter er som deltar via sociala kanaler.

Vi rekommenderar alltid att ni själva delar och även skapar annonser.

Önskar ni vara med under helgen? Anmäl er här!

Frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta
Cecilia Lindström, Handelsutvecklare, Företagarna Piteå
cecilia.lindstrom@foretagarna.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna