podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Julshoppingshelg 16 – 19 december

Publicerad 9 nov 2022
Nu är det dags för årets sista gemensamma shoppingevent för er företagare inom handeln. Fredag den 16 december till måndag den 19 december är det Julshoppingshelg i Piteå.

Vi vill visa Piteåborna vad vi tillsammans kan åstadkomma en helg i Piteå. Vad vikten av att både stötta våra olika företag och föreningar som finns i Piteå, och vad vi gör för vår stad. Vikten av att handla lokalt, arbetstillfällen, vårt ansvar för vår kommun och Piteås invånares viktiga stöd för att vi ska få en levande stad.
För att kunna vara en levande stad behöver vi alla hjälpas åt och samarbeta. 

Under helgen den 16 – 19 december har ni som företag möjlighet att vara delaktig i våra olika aktiviteter nedan.

Aktiviteter som du kan vara delaktig i:

  • Öppettider för handelsföretag – Vi lyfter alla gemensamma öppettider, har ni något avvikande ex. längre öppet eller morgonshopping. Meddela så lyfter vi dessa specifikt för er.
  • Egna event/happenings – Kommer ni arrangera något eget denna helg? Ex. Presentinslagning, besök från någon leverantör, barnpyssel, tipsrunda, tomten på besök, lämna önskelista och vinn en gåva? Vi lyfter gärna era små event/happenings i vårt gemensamma marknadsföringsmaterial.
  • Restauranger & CaféerSkapa juliga menyer och fika. Skicka bild och text så läggs detta ut för dagen i marknadsföringen.
  • Julklappar – Vi vill tipsa om julklappar under helgen. Vad har ni för julklappstips? Skicka bild och text så läggs detta ut för dagen i marknadsföringen.

Önskar ni vara med på de olika aktiviteterna? Skicka ett mail med information till cecilia.lindstrom@foretagarna.se senast 13 december.

Frågor eller funderingar?

Välkommen att kontakta
Cecilia Lindström, Handelsutvecklare, Företagarna Piteå
cecilia.lindstrom@foretagarna.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna