podcast news play företagaren I media förmån faq

Shoppingkväll 2 juni & Röjardag 3 juni

Att få starta sommarmånaderna med två härliga evenemang tillsammans med er!
Publicerad 5 maj 2022

Information om Kvällsöppet och Röjardag för handelsföretag och för företag med koppling mot handeln. Två fina dagar där möjligheten ges att röja och förgylla Piteåborna med shopping.

Rekommenderade öppettider är:
2 juni Shoppingkväll 10.00 – 20.00
3 juni Röjardag 10.00 – 18.00

Tema
Shoppingkvällen – Inför sommaren och examen
Röjardag – Vi röjer och rensar

Handel och företag – vad kan ni göra?

 • Erbjudanden utifrån de olika dagarna. Vi fortsätter att arbeta med vår QR-kod för Shoppa i Piteå. Vid varje event kommer vi att arbeta med den framtagna QR-koden som leder kunderna till Shoppa i Piteå. Vi har tryck upp visitkort som vi delar ut och lägger ut lite var som hos både företag och lokala platser. Vi arbetar även med några av skärmarna i stan där vi lägger in QR-koden. Därför uppmanar vi nu er att skicka material till oss så vi kan fylla kanaler. Allt från erbjudanden till härliga bilder på shopping, helt gratis. Ni kan skicka ert material till cecilia.lindstrom@foretagarna.se senast 31 maj.

 • Shopping godis – Bjud era kunder på godis. Vi har beställt hem godis med Shoppa i Piteås egna tryck. Kommer i en färdig låda med ca 1 kg i lådan. Ni får köpa en låda full med godis till inköpspris. Ni kan sen spara lådan och bara beställa godis vid framtida event. (Vi kommer att använda detta vid varje shoppingevent.) Ni beställer här >>godislåda

 • Ta plats –för er som har tillstånd utanför era verksamheter, nyttja dagarna och ställ ut produkter så vi får liv i stan. För er som inte har tillstånd, här kan ni söka >> tillstånd

 • Engagemang – Det är fritt fram att komma med idéer och göra saker. Det ska vara ett inkluderat arrangemang och ambitionen är att ingen ska känna sig exkluderad. Allt från engagemang i både våra gallerior, hos er företagare (inne och ut) till besök och aktiviteter på allmänna ytor. Har ni något som ni vill lyfta och fylla på med? Skicka era tankar och information till cecilia.lindstrom@foretagarna.se senast 31 maj.

 • Egna produkter – önskar ni också ta fram någon egen produkt/erbjudande till andra handelsföretag? Kontakta Cecilia på cecilia.lindstrom@foretagarna.se så tar vi med oss det till framtida aktiviteter.

 • Gemensam t-shirt/skjorta med mera - Vi har tittat på att ta fram en t-shirt/skjorta som vi tillsammans kan använda vid större event i Piteå. Vi har tillsammans med Sportringen tagit fram tre olika förslag som kan beställas redan nu. Syftet är att ”Välkomna besökarna på både svenska & engelska”. Där en svart bas möts med en vit text och Piteå loggan. Här kan ni se hur logon ser ut >>

  Olika modeller och priser
  Pike – 335:- /styck >>se bild på pikén här
  T-shirt – 89:- /styck >> se bild på t-shirten här
  Skjorta – 479:- / styck >> se bild på skjortan här

  Beställning
  Ni beställer t-shirt/skjortor hos Sportringen via mailen christin.isaksson@sportringen.se uppge T-shirt/skjorta för handelsföretagenför att få priserna ovan. Tänk på att vara ute i god tid för att få leverans till shoppinghelgen med mera. Just nu är leveransen 10 dagar, men kan förändras snabbt och bli längre.

Vi arbetar just nu med denna shoppinghelg, därför kommer vi att uppdatera här eftersom.

Frågor eller funderingar?

Kontakta Cecilia Lindström, 
cecilia.lindstrom@foretagarna.se
Handelsutvecklare, Företagarna Piteå

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Ovärdigt pensionsdrama

Företagarna oroas över att partierna ägnar sig åt en budstrid som äventyrar hela pensionssystemet, i stället för att agera långsiktigt och principfast.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.