podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Att samarbeta skapar attraktivitet!

Publicerad 2 dec 2022
En dag i julens tecken där samarbetet startar, en dag att få ögon att glittra och skapa snacket på stan, en dag att vara stolt över attraktiva samlingsplatser och en dag som sprider glädje till företag. Att få samlas kring en tanke som sen föder nya idéer och samarbeten skapar attraktivitet för vår stad, Piteå.

Inom handeln i Piteå arbetar vi ständigt med att skapa affärer för våra företag. Ett av dessa arbeten ledde till ett magiskt skylfönster och samarbeten mellan olika företag.

- Cecilia, handelsutvecklare Företagarna Piteå.

Under skyltsöndag den 27 november i år presenterade vi ett skylfönster där olika företag har gått samman för att skapa något nytt kring en lokal.

Hemma hos Helena, en inredningsblogg i Piteå, fick i uppdrag att skapa ett skylfönster på temat julen. Handelsföretagen skapade en presentkortstävling, hitta korten och vinn presentkort, som går att delta under hela december. Ett antal företag har också lånat ut olika produkter för skyltningen. Fastighetsägarna Rawi, kollade över möjligheten att få använda skylfönster i en lokal längs Piteås centrala gator.

Detta resulterade till ett otroligt fönster där besökare i Piteå kan få njuta, få idéer och tävla under hela december. Helena som också driver sin inredningsblogg, Hemmahoshelena, delade med sig av sin skyltning i ett blogginlägg. Möjligheten finns också att få besöka Helena i hennes gårdsbutik i Piteå för att köpa delar av varorna.

Skyltfönstret hittar ni på Uddmansgatan, i före detta Swefons lokal, kan ses under hela december.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna