podcast news play företagaren I media förmån

Tillsammans skapar vi en attraktiv handelsstad!

För att få en levande och attraktiv handelsstad behöver vi alla hjälpas åt. En plats där människor återkommer och delar sin vardag i. Vill vi bli större? Få fler invånare och attrahera ny arbetskraft?
Publicerad 26 okt 2021

Piteå i samarbete

För att få en levande och attraktiv handelsstad behöver vi alla hjälpas åt. En plats där människor återkommer och delar sin vardag i. Vill vi bli större? Få fler invånare och attrahera ny arbetskraft? Vill vi vara en stad där befolkningen och besöksnäringen vill återkomma igen och igen? Då måste vi tillsammans kroka arm för att kunna skapa detta.

Tillsammans kan vi skapa en handel som blomstrar, en stad med färg, mötesplatser, en stad som andas framtid och gemenskap. Vi sår frön som kan växa och bli stora tillsammans. Älskar ni denna staden som vi gör och vill göra allt för att den ska få sprudla av aktiviteter och kreativitet? Då behöver vi ert stöd för att vi ska kunna växa och lyckas.

Vi i Piteå gör denna resa tillsammans och vill bli en starkare stad! Vill du veta mer om vad detta innebär? Läs mer här! 

Kontakta Cecilia Lindström, Handelsutvecklare, Företagarna Piteå – cecilia.lindstrom@foretagarna.se

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Det här ska du fokusera på Damberg!

Mikael Damberg presenterades som ny finansminister. Företagarnas skattepolitiska expert, Patrick Krassén, presenterar nu fem förslag på reformer som den nytillträdde finansministern bör fokusera på.

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.