För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Tillsammans skapar vi en attraktiv handelsstad!

Publicerad 26 okt 2021
För att få en levande och attraktiv handelsstad behöver vi alla hjälpas åt. En plats där människor återkommer och delar sin vardag i. Vill vi bli större? Få fler invånare och attrahera ny arbetskraft?

Piteå i samarbete

För att få en levande och attraktiv handelsstad behöver vi alla hjälpas åt. En plats där människor återkommer och delar sin vardag i. Vill vi bli större? Få fler invånare och attrahera ny arbetskraft? Vill vi vara en stad där befolkningen och besöksnäringen vill återkomma igen och igen? Då måste vi tillsammans kroka arm för att kunna skapa detta.

Tillsammans kan vi skapa en handel som blomstrar, en stad med färg, mötesplatser, en stad som andas framtid och gemenskap. Vi sår frön som kan växa och bli stora tillsammans. Älskar ni denna staden som vi gör och vill göra allt för att den ska få sprudla av aktiviteter och kreativitet? Då behöver vi ert stöd för att vi ska kunna växa och lyckas.

Vi i Piteå gör denna resa tillsammans och vill bli en starkare stad! Vill du veta mer om vad detta innebär? Läs mer här! 

Kontakta Cecilia Lindström, Handelsutvecklare, Företagarna Piteå – cecilia.lindstrom@foretagarna.se

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna