För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Information Race of Champions

Publicerad 6 dec 2021
Gemensam shoppinghelg 3-6:e februari?

Handelsföretagen tillsammans med Företagarna Piteå

Inför Race of Champions som går av stapeln på Piteå Havsbad i början på februari har handelsföretagen önskemål om att göra en gemensam shoppinghelg för att locka besökarna intill Piteå. Handlarna önskar att gör en längre helg och kickar igång redan 3 feb till 6 feb 2022. Att vi samlas under gemensam flagg och välkomnar alla besökare tillsammans.

Vad ska vi tillsammans göra för att förgylla denna helgen? Vi arbetar just nu med att forma ett event där vi blanda annat tittar på hur vi ska få besökarna in till Piteå. Nedan har vi samlat lite olika material som vi redan har klart nu, vi kommer att uppdatera eftersom vi får in material från olika håll.

Give away
Vi kommer att ta fram en påse som vi fyller med olika ting. Påsar som vi tittar på att dela ut på plats, vid bussar och flyg mm. I påsen kommer vi att lägga en bilaga som senare kommer att fyllas med erbjudanden från er. Vi vill också fylla den med små ting från våra företag. Har ni något som ni skulle kunna tänka er att ge till besökare? Skicka ett mail till cecilia.lindstrom@foretagarna.se senast 27 jan 2022.

Erbjudanden
Har du ett erbjudande som du vill att vi lyfter denna helg? Skicka oss en bild och text så marknadsför vi detta åt er. Skicka informationen till cecilia.lindstrom@foretagarna.se senast 27 jan 2022.

Gemensam t-shirt/skjorta mm.
Vi har tittat på att ta fram en t-shirt/skjorta som vi tillsammans kan använda vid större event i Piteå med start från Race of Champions. Vi har tillsammans med Sportringen tagit fram tre olika förslag som kan beställas redan nu. Syftet är att ”Välkomna besökarna på både svenska & engelska”. Där en svart bas möts med en vit text och Piteå loggan. Här kan ni se hur logon ser ut >> 


Olika modeller och priser
Pike – 335:- /styck >> se bild på piken här
T-shirt – 89:- /styck >> se bild på T-shirten här
Skjorta – 479:- / styck >> se bild på Skjortan här

Beställning
Ni beställer t-shirt/skjortor hos Sportringen via mailen christin.isaksson@sportringen.se uppge T-shirt/skjorta för handelsföretagen för att få priserna ovan. Tänk på att vara ute i god tid för att få leverans till Race of Champions. Just nu är leveransen 10 dagar, men kan förändras snabbt och bli längre.

Övrig information
Bussar – Vi kommer erbjuda gratisbussar lördag och söndag mellan Piteå havsbad- Centrum- Backen- Centrum – Piteå havsbad.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna