headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Nytt avtal ska hjälpa Norrbottens företagare att göra rätt

7 apr 2020
Företagarna Norrbotten presenterar stolt en ny regional samarbetspartner - Advokatbyrån Kaiding .

Utöver de prövningar samhället i stort får utstå så uppstår ny, svåra och ibland ansträngande situationer där du som medlem kan komma att behöva extra juridisk rådgivning. Som medlem i Företagarna har du fri tillgång till vår egen Juridiska rådgivning men i dessa extrema tider blir den såklart mycket hårt belastad.  Vi ser dessutom ett utökat behov för företag i extra utsatta branscher att se över alternativen till att nyttja de krispaket som regeringen presenterat.

Advokatbyrån Kaiding är Norrlands största och ledande advokatbyrå med över sextio medarbetare på orterna Kalix/Haparanda, Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Östersund. Advokatbyrån Kaiding är ett starkt varumärke med tydlig lokal prägel och har erfarna advokater som kan ge råd kring konkurs, företagsrekonstruktion och andra verktyg som kan användas vid ekonomisk kris.  

Som medlem i någon av Företagarna Norrbottens 16 lokalföreningar erbjuder Advokatbyrån Kaiding dig en timmes kostnadsfri rådgivning rörande frågor om obestånd.  

För att ta del av förmånen, ring eller maila någon av advokatbyråns särskilt utsedda kontaktpersoner:   https://kaiding.se/aktuellt/2019/corona/.

 

Kaidingtva.jpg

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap