För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

140 företagare på event i Luleå

Publicerad 13 feb 2019
Tillsammans med vår förmånspartner Volvo Car Sverige och Bilbolaget Norrbotten anordnade vi på Företagarna en oförglömlig företagskväll i Luleå.

Det var minst sagt ett välfyllt event, fyllt av fantastiska entreprenörer. Hela 140 företagare befann sig på plats. Där de fick njuta av en härlig buffé, inspireras av Patric Holm som är sales manager på Volvo Car Sverige och ta del av lanseringen av nya Volvo V60 Cross Country.

Volvo visade även filmer från världslanseringen av Cross Countryn som de filmat tidigare under veckan på Tree Hotel Boden och Gråsjälören i Luleå.

Företagarna Luleås ordförande Maria Söderberg och Företagarna Bodens ordförande Staffan Lind fanns på plats och representerade Företagarna.

”- Det är så roligt när vi kan samla så många företagare från olika städer i regionen. När entreprenörer möts uppstår alltid nya idéer och samarbeten. Det är det som är så bra med Företagarnas nätverk” Säger Sandra Ström, ansvarig för marknad på Bilbolaget.”

Vi på Företagarna vill tacka Volvo Car och Bilbolaget Norrbotten för ett riktigt bra samarbete och ett superfint event!

Vill du gå på andra events som Företagarna arrangerar? Klicka här för att komma till vår eventsida.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna