podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Adam vill hjälpa andra unga företagare att hitta balansen

Publicerad 28 mar 2022
Företagarna Young är Sveriges största nätverk för unga företagare. Ett nätverk för dig som vill driva företag och samtidigt förbättra villkoren för Sveriges unga företagare i dag och i framtiden.
Adam Malmrot, ny ambassadör för nätverket Företagarna Young

Vi har träffat Adam Malmrot som är en av Företagarna Youngs nya ambassadörer. Adam finns tillgänglig för våra medlemmar under 35 år i Södermanland, Västmanland, Stockholm och Uppsala län.

Hej Adam, vem är du?

-Hej, jag heter Adam Malmrot och är 23 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Sundsvall. Jag har sedan jag var liten alltid att haft en dröm att bygga något som skapar ett värde eller underlättar ett problem för andra personer och som går att försörja sig på. Jag startade mitt första aktiebolag som 18 åring och har sedan dess drivit tre olika aktiebolag i olika konstellationer, branscher och storlekar samt suttit med som ledamot i Sundsvalls lokala styrelse för Företagarna Under min gymnasietid fick jag stependiet Årets entreprenör.  Jag älskar företagande helt enkelt! 

-Vad gör du om dagarna?

- Jag är vd och grundare av företaget Ritty Payment AB och även nyinvald styrelseledamot Företagarna Uppsala.  Mitt företag Ritty Payment AB har tagit fram den enligt oss enklaste och mest flexibla lösningen för dig som behöver hyra en stationär eller mobil kassalösning för såväl det lilla eventet som till en långtidshyra med fler enheter. Bolaget jobbar idag rikstäckande och har som mål att etablera sig i ytterligare två länder kommande året. Jag är också nyinvald ledamot i Företagarna Uppsala styrelse. 
 

-Vad gör du på fritiden? 

-Min fritid spenderar helst min fritid på resande fot. Jag tycker att det är lärorikt att upptäcka nya länder och kulturer vilket jag anser skapar en stimulans som tar fram de mest kreativa sidorna hos mig. 

-Vad vill du bidra med i nätverket Företagarna Young som ambassadör? 

-Jag vill finnas som en förebild och ett stöd till andra unga och drivna entreprenörer som är i starten av sin resa och står inför samma utmaningar som jag gjorde. Jag vill även förmedla vikten av hälsosamt företagande och hur du jobbar värdeskapande för dina kunder. 

Vill du veta mer om Företagarna Young? Klicka här.

Vill du kontakta Adam?

Mobil: 070 - 534 18 18

 

 

Fler nyheter från Företagarna