För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Fullbokad företagsträff hos M Bilar Group i Västerås

Publicerad 22 okt 2021
Företagarna Västerås tillsammans med M Bilar Group bjöd igår in till en trevlig företagslunch. Det blev fullbokat och närmare hundra företagare kom. Stämningen var på topp!

Företagarna Västerås styrelse prsenterade sig och sin lokalförening och berättade om varför de själva valt att engagera sig i Företagarna. Därefter bjöds det på en mycket välsmakande lunch från medlemsföretaget Solskinet, och alkoholfri öl från medlemsföretaget Coopersmith - ett lokalt mikrobryggeri från Västerås.  

Chris Kläfford stod för en enastående underhållning efter maten med sin hänförande röst. Han berättade även sin intressanta historia om hur han blev den världsartist han är idag. 

Därefter fick vi lyssna till Företagarnas VD Günther Mårder som gav sin syn på läget i Sverige och Företagarnas syn på framtiden. Sen träffade vi  Fredrik Fungdahl, Corporate Sales Manager på M Bilar Group, som berättar om bilbranschens framtid. Han presenterade även de senaste hyrbid- och elbilarna, och hur man som företagare och medlem i Företagarna kan få riktigt bra medlemsförmån när man köper en BMW.

Avslutningsvis - bjöds vi på en spektakulär VIP visning av BMWs senaste elbil - som deltagarna på företagslunchen var bland de första i Sveriga att få se. Helt nya elbilen BMW iX. 

Stort tack till alla ni som deltog på lunchen!

Fler nyheter från Företagarna