podcast news play företagaren I media förmån

Fullbokad företagsträff hos M Bilar Group i Västerås

Företagarna Västerås tillsammans med M Bilar Group bjöd igår in till en trevlig företagslunch. Det blev fullbokat och närmare hundra företagare kom. Stämningen var på topp!
Publicerad 22 okt 2021

Företagarna Västerås styrelse prsenterade sig och sin lokalförening och berättade om varför de själva valt att engagera sig i Företagarna. Därefter bjöds det på en mycket välsmakande lunch från medlemsföretaget Solskinet, och alkoholfri öl från medlemsföretaget Coopersmith - ett lokalt mikrobryggeri från Västerås.  

Chris Kläfford stod för en enastående underhållning efter maten med sin hänförande röst. Han berättade även sin intressanta historia om hur han blev den världsartist han är idag. 

Därefter fick vi lyssna till Företagarnas VD Günther Mårder som gav sin syn på läget i Sverige och Företagarnas syn på framtiden. Sen träffade vi  Fredrik Fungdahl, Corporate Sales Manager på M Bilar Group, som berättar om bilbranschens framtid. Han presenterade även de senaste hyrbid- och elbilarna, och hur man som företagare och medlem i Företagarna kan få riktigt bra medlemsförmån när man köper en BMW.

Avslutningsvis - bjöds vi på en spektakulär VIP visning av BMWs senaste elbil - som deltagarna på företagslunchen var bland de första i Sveriga att få se. Helt nya elbilen BMW iX. 

Stort tack till alla ni som deltog på lunchen!

Fler nyheter från Företagarna

Det här ska du fokusera på Damberg!

Mikael Damberg presenterades som ny finansminister. Företagarnas skattepolitiska expert, Patrick Krassén, presenterar nu fem förslag på reformer som den nytillträdde finansministern bör fokusera på.

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.