För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Thomas Byström välkomnar besluten om förlängda omställnings- och omsättningsstöd

Publicerad 25 mar 2021
Företagarnas regionchef i Västmanland, Thomas Byström välkomnar beslutet om de förlängda krisstöden. Han påpekar också att det är oerhört viktigt att dessa pengar nu når ut till det företagare som drabbats hårt av pandemin och dess restriktioner.
Företagarnas regionchef i Västmanland, Thomas Byström

– Det är viktigt att det blir lätt att ansöka och att pengarna kommer ut snabbt. Företagare i de hårdast drabbade branscherna är oerhört viktiga för länet. Många av våra ungdomar hittar sina första jobb i dessa branscher, så det är mycket viktigt att vi får med oss så många av dessa duktiga entreprenörer ut ur krisen. Det talas mycket från regeringen sida om att man ska vara rädd om skattebetalanas pengar. Men utan företagare och deras anställda minskar våra skatteintäkter. Skatteintäkter som behövs för att betala den fantastiska sjukvård som sliter så hårt, samt till stödpaketen, säger Thomas Byström. 

Lyssna på intervjun i sin helhet här

Fler nyheter från Företagarna