headphones newspaper video-player

Presentkort Handla Lokalt - årets bästa julklappstips till er

Presentkort Handla lokalt finns att köpa på Glädjehuset i Norberg samt på Liljanskor i Fagersta.
Publicerad 8 dec 2020

Våra småföretagare behöver din hjälp då pandemin har vänt upp och ner på många företagares vardag och kastat in dem i en tuff och oväntad kris. Våra småföretag arbetar varje dag för att du ska ha nära till just det du behöver. It-supporten, massören och tandläkaren. Hotellet, mataffären, restaurangen. Frisören och transportören.  Hjälp dem och #stöddinlokalaföretagare.

Om du inte redan är övertygad om att Presentkort Handla Lokalt är årets bästa julklapp så kommer här nedan några fler argument: 

  • Du spar tid
  • Miljövänligt
  • Mottagaren kan få det den önskar sig
  • Dina lokala handlare kan få ett liv efter jul

Du kan köpa Presentkort Handla Lokalt  på Glädjehuset i Norberg samt på Liljanskor i Fagersta. Presentkortet gäller i samtliga butiker som finns här och här.

Fler nyheter från Företagarna

LAS-sveket kommer tynga arbetsmarknaden

Arbetsrätten är i skriande behov av modernisering, men regeringen, januaripartierna och facket har inte orkat höja sig över det politiska spelet för att leverera seriösa förslag.

Kasta inte mer pengar i sjön!

Regeringens arbetsmarknadspolitik är ett misslyckande och mer pengar till låtsasjobb i vårändringsbudgeten ändrar inte på det.

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor