headphones newspaper video-player
Foto: Emma Ekstrand.

Årets Unga Företagare 2019 är Louise Sköld!

På fredagskvällen var det äntligen dags för årets största företagarhändelse – Årets Företagare i Sverige 2019. Över 600 gäster hade samlats i Stockholms stadshus för att tillsammans hyllade alla Sveriges fantastiska företagare och för att se vilka som skulle vinna de åtråvärda priserna Årets Företagare och Årets Unga Företagare 2019.

Vi i Mälardalen fick verkligen skäl att fira, då Louise Sköld, verksam i Västerås med sitt företag Hairtalk vann pris som Årets Unga Företagare i Sverige!

Motiveringen löd:

1:a pris Årets Unga Företagare 2019

Med förmågan att vända en stor motgång till sin största styrka har företagaren lyckats bryta mark i en konkurrensutsatt bransch och krossa allt motstånd. Ett stjärnskott som inte bara tagit juryn med storm – utan också fått omsättningen att rusa i höjden. Årets vinnare och Årets Unga Företagare i Sverige 2019 är: Louise Sköld – Hairtalk.

Företagarnas VD, Günther Mårder om årets vinnare:

Årets pristagare visar att unga vågar tänka annorlunda och göra saker och ting på nya sätt, långt borta från de vanliga föreställningarna om hur något ska göras. Företagande handlar inte alltid om att hitta på nytt, utan att ta befintligt och kunna paketera och sälja det på ett nytt och innovativt sätt. En makalös försäljningsframgång. En hårresande tillväxtresa.

Vi passade på att prata med en väldigt glad regionchef för Företagarna Mälardalen, Thomas Byström:

Det är otroligt kul att Louise blir uppmärksammad och belönad för sitt arbete. Vi behöver fler framgångsrika företag och Hairtalk är en mycket bra förebild och ambassadör som vi hoppas kan stimulera andra att se entreprenörskap som en möjlighet för sin framtida karriär.

Partners 2020
Utställare 2020