headphones newspaper video-player

Företagarna Uppsala deltar vid Vakna Uppsala den 7 mars!

5 mar 2019
Företagarna Uppsala är glada över att den 7 mars delta vid Vakna Uppsala genom vår ordförande Anna Bixon. Vakna Uppsala är stadens största frukostnätverk för näringslivet och är en naturlig mötesplats för företagare och beslutsfattare. Här träffar företagare och beslutsfattare nya och gamla kontakter samtidigt som de får nyheter från Uppsalas Näringsliv, Sport- och kulturliv.

Morgonens frukostvärd: Arbetsmarknadsförvaltningen

Rekryteringsbehov? Lugn, det löser vi!

Inom Uppsala kommun finns flera hundra personer i extratjänst. Exempel på arbetsplatser där extratjänster finns är förskola, skola, äldreomsorg, parkförvaltning, och andra verksamheter. Målgruppen som har rätt till extratjänst är långtidsarbetslösa och nyanlända som är inskrivna på Arbetsförmedlingen.
Deltagarna är nu på väg att avsluta sin extratjänst hos oss och vi vill tipsa er om denna motiverade och drivna målgrupp. I soffan Ann Dahlström samordnare extratjänster och Lena Winterbom förvaltningsdirektör och Lisa Andersson elevstödjare från extratjänster.

Också på scen:

Anna Bixon, Företagarna Uppsala 

Vi träffar den drivna och engagerade Anna Bixon, ordförande i Företagarna Uppsala, som verkar ha 48 timmar på sitt dygn. Den 11 april går Årets Företagargala på slottet av stapeln. Hör Anna berätta om vad som händer denna kväll där vi hyllar små och stora företagare.

Sakine Madon, UNT

Unt:s nya politiska chefsredaktör, Sakine Madon gästar morgonsoffan. Hör om hennes brinnande engagemang för demokratifrågor och jämställdhet, och hur är det att vara ny på ett så spännande jobb.

Hantverksslussen

Hantverksslussen är ett socialt företag som arbetar med arbetsinriktad rehabilitering och för att skapa fler arbetstillfällen till fler människor i Uppsala. Möt föreståndare Dirk Kehr där han berättar om sitt engagemang samt om varför denna verksamhet är så viktig.

Robin Akrap, Food & Beverage Manger på UKK

Vi får höra om Robins resa, visioner och hur det är att vara ny på jobbet. Är det något nytt på menyn? och vad är klimatgott egentligen?

Varmt välkomna till UKK den 7 mars kl. 06:45-08:45!

Anmäl dig via Vakna Uppsalas hemsida här!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap