headphones newspaper video-player

Årets Företagare i Uppsala län är utsedd!

Företagarna Mälardalen har idag utsett regionvinnare till utmärkelsen Årets Företagare Uppsala län 2019 – Elisabeth Ohlström, Karin Haeger och Inger Torstensson, Diem Ekonomibyrå AB!

Utmärkelsen delades ut tisdagen den 11 juni 2019 på Uppsala Slott av landshövding Göran Enander.

Företagarna Mälardalen med jury är glada över att kunna presentera en stark kandidat som regionvinnare i Uppsala län. De kommer nu tävla i riksfinalen om titeln Årets Företagare Sverige 2019 som går av stapeln i Stockholm stadshus den 11 oktober 2019.

Vinnaren utsågs tidigare även som lokal vinnare i Enköpings kommun.

Motiveringen lyder:
Årets vinnare har lyckats med bedriften att verka och växa i en bransch där automatisering och digitalisering blivit en allt större del av vardagen. Med ett starkt fokus på personalens välmående samt kompetensförsörjning har man även lyckats bygga ett starkt team som ger bästa tänkbara service till företagets kunder.

Med ett kundorienterat synsätt erbjuder man så mycket mer än vad som förknippas med den bransch som årets vinnare verkar inom. Det ska också nämnas att företaget, genom sitt arbete, dagligen underlättar för att såväl stora som små företag ska kunna verka och växa.

Utöver detta kännetecknas företaget för sitt stora samhällsengagemang, framförallt när det kommer till att vidareutveckla Enköping, staden där företaget har sin bas. Vi tror att årets vinnare kommer att bli utmärkta ambassadörer för företagare i länet och önskar dem all lycka i riksfinalen i Stockholms stadshus.

Verksamhetsbeskrivning:

Bokföring och redovisning är vad de flesta förknippar med en redovisningsbyrå. Och det är grunden i vår verksamhet. Men vi kan mycket mer.
Vi har ett heltäckande tjänsteutbud inom hela redovisningsområdet och vi arbetar med såväl större som mindre företag, i alla branscher.

Alla medarbetare har lång erfarenhet inom redovisning och flera är auktoriserade redovisningskonsulter. Vi har goda kontakter med revisorer och samarbetar även med den revisor du valt.

Juryn bestod av:

  • Göran Enander, Landshövding Uppsala län
  • Bitte och Mikael Ljungström, Vidilab AB
  • Mia Ulin, VD Apostel kommunikation och Vasaborgen Uppsala samt kommunikationsansvarig på Affärskompetens Nu
  • Thomas Byström, regionchef Företagarna.
Partners 2020
Utställare 2020