headphones newspaper video-player

Nominera dina kandidater till Företagargalan Uppsala!

13 nov 2018
Framåt våren, den 11 april, anordnas Företagargalan Uppsala 2019. Under festliga former kommer vi tillsammans under en kväll hylla alla företagare som är en del av Uppsalas växande näringsliv. Vet du med dig att det är någon/några som bör hyllas lite extra? Nominera personen/erna till någon av de utmärkelser som delas ut under kvällen här nedan! Vill du nominera i flera olika kategorier? Uppdatera då sidan efter din första nominering! Nomineringen är öppen fram till den 14 december, så inkom med dina förslag redan i dag!

 

 

Årets Handel:

Kriterier för kategorin är hållbarhet, digital närvaro samt en affärsidé som är säljande och unik.  Kandidater bör ha en tydlig plan för hur man arbetar med att nå och bredda sin kundgrupp och/eller sitt koncept. Helt enkelt vad man gör för att ge det ”lilla extra” i sin kundservice.

Årets Hållbara Företag:

Utmärkelsen ska gå till ett företag som är en förebild inom hållbarhetsarbete och bidrar till samhället på ett utmärkande sätt.

Utmärkelsen går till ett företag i Uppsala som i sitt företagande bidrar till en hållbar samhällsutveckling. Företaget ska ta hänsyn till ekologiska, ekonomiska och sociala utmaningar som är strategiskt viktiga för kommunen och bidra positivt till Uppsalabornas livsmiljö.

Årets Innovation:

Utmärkelsen ges till en eller flera idégivare bakom en innovation. Den/de nominerade tar hänsyn till samhällsansvar och deltar i lokalsamhället. Vinnaren har också visat prov på att vara extra kreativ genom att ha kommit på en ny lösning med innovationshöjd och som möter ett efterfrågat behov på marknaden eller som banat väg för nytänkande på ett sätt som bör premieras.

Årets Komet:

Företaget har tydligt visat hur viktigt det är att ständigt finnas med i nuet, och att vara lyhörd mot sin bransch samt att vara medveten om att kundernas behov ständigt förändras och förfinas. Företaget har under lång tid uthålligt, envist och målmedvetet förfinat sin tjänst, vilket också på slutet fått företaget att växa otroligt fort.

Årets Unga Företagare:

Utmärkelsen ges till en företagare under 30 år som äger och driver ett lönsamt företag. Företagaren ska vara en god förebild och ambassadör för unga företagare. Passar denna beskrivning in på dig eller någon du känner? 

Årets Företagare:

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Vid frågor, kontakta Viktor Schmidt, regionsamordnare Företagarna Mälardalen på 070 788 74 73, alternativt viktor.schmidt@foretagarna.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD