headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

Årets Företagare Västmanland 2018

Grattis till Årets Företagare Västmanland 2018, Mälardalens Frukt och Grönt.
Publicerad 1 jun 2018

Årets Företagare Västmanland utsågs på Västerås Slott den 1 juni. Stort grattis till Årets Företagare Västmanland 2018 Mälardalens Frukt & Grönt!  VD Leif Berg mottar priset från Landsövding Minoo Akhtarzand, Regionchef Thomas Byström och Kerstin Aviander Företagarna Mälardalen Stockholms län.

Mälardalens Frukt & Grönt är ett grossistföretag som levererar frukt, grönt och kolonialvaror till butiker, restauranger och storkök. Mälardalens Frukt & Grönt går nu vidare till riksfinalen om titeln Årets Företagare Sverige 2018 som går av stapeln i Stockholm stadshus den 19 oktober 2018.

Motivering lyder;
Genom att fokusera på närproducerat, ekologiskt och hållbart, så har Mälardalens Frukt & Grönt dels lyft sin omsättning till över 100 000 000 kr, i en enormt konkurrensutsatt bransch, och dessutom skapat mängder av arbetstillfällen inte bara hos sig själva, utan hos de lokala producenter och leverantörer som de knutit till sig. Dessutom lyfter företaget fram sina samarbeten på ett föredömligt sätt. Mälardalens Frukt & Grönt visar att lokalt, hållbart, och miljöeffektivt går hand i hand med tillväxt och vinst, när man verkligen fokuserar på det!

Juryn bestod av;
Peter Paunovic, Novus Kunskap, Ledamot Företagarna Mälardalen
Anders Sageborn, Västerås Science Park
Josef Sirugo, Sura-Bemanning AB (Årets Företagare Västmanland 2017)

 

Fler nyheter från Företagarna

Positivt att fler startar företag

Det är bra att fler startar företag, även om det delvis är en följd av den komplicerade ekonomiska situation vi befinner oss i, menar Företagarna.

Mer från hela Sverige


Krönikor


Coronakrisen