headphones newspaper video-player

Årets Företagare Sörmland 2018

Stort grattis till Årets Företagare Sörmland 2018, Tumbo Husvagnar från Eskilstuna.

Årets Företagare Sörmland 2018 utsågs på residenset den 5 juni. Landshövding Liselott Hagberg delar ut priset till Jan och Cecilia Östling, tillsammans med Regionchef Thomas Byström och Kerstin Aviander Företagarna Mälaradalen Stockholms län. 

Tumbo Husvagnar driver med försäljning, uthyrning och service av husvagnar och husbilar, och är idag en av Europas största anläggningar. Tumbo Husvagnar går nu vidare till riksfinalen om titeln Årets Företagare Sverige 2018 som går av stapeln i Stockholm stadshus den 19 oktober 2018.

Motiveringen lyder;
Tumbo Husvagnar är ett 7 500 kvm stort mecka för husvagnar och husbilsälskare. Här har familjen Östling självfinansierat bygget av en av Europas största anläggningar där ”gemytlighet” är ledordet. Företaget omsätter ca 320 miljoner kr och sysselsätter 44 Eskilstunabor som man månar om med extra stora personalutrymmen, gym och bastu. Företaget, som har funnits i branschen sedan 1965, kombinerar fingertoppskänsla för trender och omtanke för kund. Receptet på framgång bygger på mod att satsa ”före alla andra” och en pikant mix av familjens olika kompetenser. Stort grattis till Årets Företagare Sörmland 2018 – Tumbo Husvagnar!

Juryn bestod av;
Liselott Hagberg, Landshövding
Hans Rainer, VD Nyköpingsregionen
Kerstin Aviander, Företagarna Mälardalen Stockholms län

Partners 2020
Utställare 2020