För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hatstore från Kalmar är nominerade till Årets Unga Företagare 2018!

Publicerad 27 sep 2018
Den 19 oktober anordnas den årliga galan Årets Företagare i Sverige i Stockholms Stadshus. Under kvällen utses Årets Företagare i Sverige och Årets Unga Företagare i Sverige, dessutom delas stipendiet #GeTillbaka ut. De unga och framgångsrika entreprenörer som har nominerats till utmärkelsen Årets Unga Företagare 2018 täcker spannet från tillverkning av skönhetsprodukter och nedbrytbara hygienartiklar, till försäljning av bilar och kepsar samt inte minst studentbemanning av lärarvikariat.
Filip Klasson och Niklas Nordheim, Hatstore

– Det är en enorm bedrift att nå så långt som Hatstore har gjort. Extra roligt är det att Företagarna Kalmar redan har sett ur duktiga de är och utsåg dem till Årets Företagare Kalmar 2017. Grabbarna har redan varit i Stockholm och tävlat så de är i toppform. Hatstore har gjort en otrolig resa och de är väl värda att lyftas, säger Frida Boklund regionchef Företagarna.

Utmärkelsen Årets Unga Företagare i Sverige delas ut till en företagare under 30 år som är en förebild för andra, driver ett framgångsrikt företag och som under året utfört en prestation utöver det vanliga.

– Många unga inspireras av de entreprenörsresor som gjorts i svenska bolag de senaste åren och hoppas kunna göra om det. Därför är det extra roligt att vi har ett företag i Kalmar som verkligen kan lyftas som ett föredöme för alla unga entreprenörer i Kalmar och i Kalmar län.  Vi är så stolta, säger Ann-Sofie Tognér, ordförande Företagarna Kalmar-Nybro.

Vinnaren får en prispott på 50 000 kr från Almi, partner till Företagarna och utmärkelsen Årets Unga Företagare 2018.

Som Sveriges största organisation för företagare kan vi stolt presentera de nominerade:

Isabella Löwengrip/Löwengrip Beauty AB m.fl. (Stockholm)

Kristoffer Persson/Studentvikarie Sverige AB (Göteborg)

Niklas Nordheim, Filip Klasson & Alexander Berg/Hatstore Scandinavia AB (Kalmar)

Noel Abdayem/The Humble Co AB (Stockholm)

Saeid Mohamad/Knivsta Motor AB (Knivsta)

De nominerade har valts av en jury bestående av Cecilia Nykvist, vd för Ung Företagsamhet, Fabian Bengtsson, ordförande för Företagarna, Günther Mårder, vd för Företagarna, Göran Lundwall, vd på Almi, Jessica Span, försäljningsdirektör på Volvo, Maria Åkerberg, vd och grundare på Dermanord

 

Fler nyheter från Företagarna