För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hallå där, Sven Wahlström på Wahlströms bil i Hyltebruk!

Publicerad 6 feb 2024
Hallå där säger vi till vår medlem Sven Wahlström som bedriver ett familjeföretag med historia från 1973.
Wahlströms Bil är den auktoriserade bilåterförsäljaren i Hylte, där Sven, Fredrik och Carina Wahlström leder ett team av kunniga och engagerade bilentusiaster.
 
Förutom att skaffa en ny eller begagnad pärla, erbjuder de en top-notch verkstad och ett däckhotell. Sven, som har jobbat i företaget sedan 1978, tycker bland det roligaste är hur tekniken ständigt utvecklas i bilbranschen.
 
- På så sätt kommer alltid nya utmaningar, alltid med möjlighet att lära sig mer, säger han. 
 
 

Viktigt att vara personlig och erbjuda en bredd av service

 
Det sker mycket förändringar inom bilbranschen just nu. Stora enheter och fler filialer regerar i städerna samtidigt som ”volymerna” tar över. Men inför framtiden tror Sven Wahlström på förändring.
 
- Det största fokuset hos oss på Wahlströms Bil ligger på att vårda de långsiktiga kundrelationerna, skräddarsy behoven hos kunderna inför ett nytt bilköp.
 
Enligt Sven är nyckeln till bilbranschens framtid de personliga kontakterna, den pålitliga servicen samt den rätta inställningen. På frågan om vad som är det bästa med att vara företagare, svarar Sven.
 
- Drivkraften till att ständigt förnya och utveckla sitt företag samt att man har korta beslutsvägar!
 
 
Taggar
Fler nyheter från Företagarna