För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hallå där, Anders, Sonny, Erik och Jörgen Erlandsson på Eson Comfort!

Publicerad 6 feb 2024
Sedan 1970-talet har Eson Comfort banat väg för nydaningar, men den stora revolutionen kom 1998 för bröderna Erlandsson.
Alla känner vi någon som är sådär uppfinningsrik, med nya innovativa lösningar där andra mest ser problem eller låsningar. Här i Hylte kommun kan vi stoltsera med ett familjeföretag, som med sin unika innovationsförmåga och ett lika stort fokus på säkerheten, har varit revolutionerande för sjukvården med sina innovativa produkter.
 
I samband med ett av faderns sjukhusbesök i Halmstad, tog bröderna Anders, Jörgen, Sonny och Erik Erlandsson första stegen mot det som mynnade ut i den banbrytande bårlösningen - TraumaTransfer™. Den gjorde det för första gången möjligt att hantera de svårast skadade patienterna genom en obruten vårdkedja.
 
 

2023 - det mest framstående året för Eson Comfort

 
Det är en tryckavlastande produkt som används vid förflyttning av svårt skadade eller sjuka patienter och har en hög användarvänlighet för både patient och personal. 
 
Eson Comfort har framgångsrikt presterat och 2023 markerar det mest framstående året hittills. Med blicken framåt och redo för kommande utmaningar, tar företaget med sig sin värdefulla erfarenhet och ett proaktivt synsätt. Ambitionen är att ständigt utveckla sina specialiserade produkter, innovativa hjälpmedelskoncept och medicintekniska lösningar ut till sjukhusen.
 
 
Att även sträva efter hållbarhet och noga utvärdera leverantörer som delar värdegrunden är
centrala komponenter för att bygga upp en ansvarsfull och långsiktig affärsverksamhet. Det absolut bästa med att vara företagare enligt bröderna på Eson Comfort betyder att ha kontroll över sin egen arbetstid (eller åtminstone det mesta av den!) Frihetens magi!
 

Bli medlem i Företagarna

Taggar
Fler nyheter från Företagarna