För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Rengöringsduo och trädgårdsmästare blev Årets Företagare i Laholm

Publicerad 15 maj 2023
Det var under festliga former på soliga Hotell Skansen i Båstad som Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Laholm korades.
Johan Cavalli och Oskar Hemhagen hyllades under lördagens Awardparty.

Det var under lördagen som den årliga hyllningsfesten Laholm/Båstad Awardparty ägde rum inne på Hotell Skansen i Båstad. Ett 60-tal gäster minglade runt och skålade i bubbel och på plats var Företagarnas lokalstyrelse samt flera av evenemangets sponsorer. 

Trädgårdsmästare blev Årets Unga Företagare 

Kvällen bjöd på en härlig trerättersmiddag och underhållning, och så delades även Laholms och Båstads finaste företagarpriser ut. I år var det tre unga entreprenörer som gjorde upp om priset Årets Unga Företagare. Det stod mellan Sanna Johansson på Studio Ekonomi, Richard Wersch på RW Automation AB och Oskar Hemhagen på Oskars Utemiljö. Den som kammade hem titeln blev Oskar Hemhagen.

- Sådana här saker ger mig utan tvekan en ny kick och det behövs emellanåt när allt bara rullar på, säger Oskar till tidningen Hallandsposten. 

Årets Företagare blev duo från Lagafors

Avslutningsvis gick kvällens stora och prestigefulla utmärkelse Årets Företagare till entreprenörsduon på Lagafors, nämligen Magnus Elmblad och Johan Cavalli som gjorde upp om det tunga priset mot Mattias och Andreas Nilsson på Svensk Hyttkomfort samt Johan Karlsson på Knäreds Kyckling. Lagafors har funnits ända sedan 1962. Johan Cavalli köpte bolaget 2004 och sedan dess har även Magnus Elmblad blivit delägare.

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna