För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Louise Jacobsson har korats till Årets Unga Företagare i Hylte 2023

Publicerad 7 jul 2023
Under torsdagen överraskades Louise Jacobsson av Företagarna Hylte med blomster, hon har nämligen utsetts till Årets Unga Företagare.
Louise Jacobsson, Bergåsa B&B, Catering och Gårdsbutik, har utsetts till Årets Unga Företagare i Hylte.

Varje år delar Företagarna Hylte ut det eftertraktade priset Årets Unga Företagare. Denna gång var det entreprenören Louise Jacobsson som driver idylliska Bergåsa B&B, Catering och Gårdsbutik som fick ta emot titeln. Louise, som enbart trodde att Företagarna Hylte skulle göra ett företagsbesök, blev glatt chockad när hon möttes av nyheten, som avslöjades direkt när ordförande Linnéa Petersson och styrelsekollegan Georg Larsson dök upp på plats.

- Detta känns verkligen chockerande, jag hade inte väntat mig detta! Jätteroligt, säger den nykorade vinnaren. 

Louise Jacobsson - Årets Unga Företagare i Hylte 2023

Georg Larsson hyllar Louise och menar att det här priset är en uppskattning, som bekräftar och lyfter modet som krävs för att man ska ta steget och starta eget i ung ålder.

- Du är en riktig möjliggörare, säger han.

Bergåsa Bed & Breakfast grundades av Louise Jacobsson 2019. Bergåsa erbjuder rum i en mysig, naturlig miljö med närhet till skog, bad och avkoppling. De senaste åren har nu Bergåsa även utvecklat sig med gårdsbutik, event och festbokning och ett hus för uthyrning. Dessutom perfekt för möten konferens och företagsevent

Startade verksamhet 2019

Linnéa berättar att hennes officiella hyllning med diplom, motivering och statyett, kommer ske under det årliga AwardPartyt som kommer att äga rum för sjätte året i rad den 29 september på Edmans Gastro.

- Det är tack vare våra fantastiska sponsorer som vi ännu en gång kan slå klackarna i taket och hylla det hängivna företagandet i kommunen, säger Linnéa avslutningsvis. 

Om Årets Unga Företagare

Utmärkelsen Årets Unga Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Unga Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Unga Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Fler nyheter från Företagarna