podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Varberg laddar för årlig företagargala

Publicerad 31 jan 2023
Det har varit ett högt tryck på biljetterna till Varbergsgalan som nu har sålt slut.
Peter Mossbrant och Magnus Andersson från Derome blev först Årets Företagare i Varberg och sedan Årets Företagare i Sverige. Bild: Fotograf Ristenstrand

Varbergsgalan har återuppstått efter att ha legat i lä de senaste åren på grund av pandemin - men nu är det dags igen för glitter och glamour. Det är en stor hyllningsgala till kommunens företagare och eldsjälar som kommer att äga rum inne på Arena Varberg. 

732 biljetter sålda

Det har varit högt tryck på biljetterna som nu hunnit sälja slut, närmarare 732 biljetter har blivit sålda och det finns även en kölista. Något som glädjer Företagarnas ordförande i Varbergm Louise Lejestrand

- Nu finns det ett sug efter en riktig gala, vi har fått utöka antalet platser och det är så roligt. Det varit tuffa tider för många och vi företagare måste hålla ihop, hjälpas åt och applådera varandra, säger hon till Hallands Nyheter. 

Flera överraskningar väntar under kvällen

Företagarna Varberg är arrangörer tillsammans med Varbergs kommun och Varbergs Sparbank. Kvällens konferenciärer är entreprenören Emma Gunnarsson och historikern Peter Börjesson och under kvällens förlopp ska bland annat Årets Företagare delas ut. Louise avslöjar även att det kan komma att dyka upp en och en annan överraskning under kvällen: 

- Sammantaget ska det bli en wow-känsla, säger hon avslutningsvis till tidningen. 

Fler nyheter från Företagarna