För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De fick ta emot Falkenbergs finaste företagspriser!

Publicerad 31 aug 2023
Årets Unga Företagare och Årets Företagare i Falkenberg 2023 korades under det årliga AwardPartyt.

Varje år arrangerar Företagarna Falkenberg en företagsfest för att hylla det hängivna företagandet i kommunen. Denna gång gick festen av stapeln inne på Harrys i Falkenberg. På plats var närmare 100 förväntansfulla gäster och flera nominerade företagare som under kvällen fick hyllas och stå i centrum.

Jonas Källström - Årets Företagare i Falkenberg 2023 

Under kvällen delades det tunga priset Årets Företagare i Falkenberg 2023 ut och den som fick motta publiken jubel blev entreprenören Jonas Källström som driver JLN Förvaltning, som innefattar både FA-Tec och Interconsult. 

Vinnarmotivering:

Med mod som ett fokuserat kärnvärde, tillsammans med en förmåga att bygga ett starkt lag, har Årets Företagare lyckats lyfta sina företag till nya höjder. Tack vare ett ledarskap, utan att sätta sig själv i fokus, har framgångarna radats upp en efter en. Årets Företagare har dessutom visat ett samhällsengagemang genom deltagande i näringslivsföreningar och organisationer som förbättrat möjligheterna för både unga och företagare.

Philip Gustavsson - Årets Unga Företagare i Falkenberg 2023

Även Årets Unga Företagare korades. I år var det Philip Gustavsson , grundare PG Kran AB, som fick ta emot den ärofyllda titeln. Entreprenören Philip startade sin verksamhet 2019 och sedan dess har det gått som på räls. 

- Tack Företagarna Falkenberg för det fina priset och en trevlig kväll, skriver Philip på sin officiella facebooksida. 

Vinnarmotivering:
 
Philip hade vid tidig ålder en dröm om att starta eget och ha en egen lastbil. Så han köpte en gammal lastbil för 15,000 kr somrenoverades i 2 år. Lastbilen såldes när den var klar för att finansieraden lastbil som krävdes för att kunna starta sitt första företag. Sedan 2019 driver Philip PG-Kran, ett företag som utför kranbilsarbeten med specialisering på trädplockningsamt lyft och transport. Med en dröm och tydligt mål har Philip skapat sig ett företag som har framtiden för sig!
 

Om Årets Företagare

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets Företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Regionens vinnare går vidare till den nationella finalen den 21 oktober i Stockholm. 

Fler nyheter från Företagarna